22 Sep, 2021

Autentificare

Nume utilizator *
Parola *
Ține-ma minte

Prosteală pe pâine

Evaluaţi acest articol
(7 voturi)
Prosteală pe pâine

Nu vi s-a părut niciodată că ne trăim viața ca într-o sală de cinema, cu popcorul în brațe în timp ce pe ecran rulează filmul vieții noastre? Suntem actori și spectatori în același timp, fără posibilitatea de a putea interveni decisiv în film? Ce senzații ai când te gândești la asta? Ai impresia că tu nu decizi nimic și nu influențezi nimic, doar joci un rol și mănânci popcorn. Nu uita că cineva te-a pus în sala aia "de cinema" și-ți încasează biletul zilnic. Da, dar tu plătești pentru el. Cine se joacă cu mintea ta! CINE???

Păi aceia cărora tu le dai voie să-ți dea zilnic PROSTEALĂ PE PÂINE! Este subversiune, dar să-i spunem simplu "PROSTEALĂ".

Sunt multe metode de a subjuga o țară. Cel mai barbar, costisitor și contraproductiv mod este războiul. Numai că, poți termina o țară fără să tragi un singur foc prin subversiune (răsturnare,subminare din interior). Subversiunea este o acțiune agresivă, distructivă, menită să distrugă o țară, o regiune, o națiune sau teritoriul care este considerat inamic. Este treaba ta dacă mă crezi sau nu, dacă citești sau nu. Filmul vieții tale mai are o șansă foarte mică să se schimbe. Dacă te trezești! Ce vă spun aici nu se trage din filme, cărți de ficțiune sau seriale tv. Vine de la cei care au făcut rețeta și o pun în aplicare. Cănd îți vei scoate dopurile din urechi și-ți vei ridica ochelarii de sudură de pe nas, vei vedea singur dacă am sau nu dreptate.

Dacă ai crezut vreodată că cineva sabotează țara asta pe față, la vedere, te înșeli. O face minuțios, îndelungat,  fără ca tu să te prinzi vreodată. Este o acțiune foarte ușor de observat dacă-ți aloci puțin timp pentru asta. Nu are nimic legătură cu James Bond, cu filme cu spioni și alte romantisme de acest gen. Nimeni nu va arunca podurile în aer, nu va mina drumurile, nu va tăia cablurile de curent, nu va otrăvi apa așa cum ni s-a spus la Revoluție. Nu. O va face prin cu totul alte metode. Doar noi suntem făcuți să credem că dacă nu vedem spioni sau atacuri catastrofale, subversiunea nu există. Există! Se face prin studenți întorși acasă de la Moscova, prin politicieni, prin actori, prin jurnaliști, prin artiști, prin presă etc.

Prosteala asta este cu două sensuri, adică nu poți prosti un popor care nu VREA să fie prostit. Întotdeauna trebuie să existe un răspuns de la țintă.  Dacă subiectul țintă, în cazul nostru o țară, refuză categoric propaganda rusă, nu au nici o șansă. Și acesta este un fel de "război de cucerire". În cazul în care propaganda prinde, dacă este distribuită, citită, dezbătută, deja scopul este atins. în lupta dintre țări, cel mai înalt nivel în arta războiului este să nu lupți pe front deloc, să nu tragi nici măcar  un singur foc de armă. În timp, calculat, aduci sub controlul tău tot ce are țara mai de valoare. Și o păstrezi!

Dacă iei prosteală destulă, așa cum ai luat până nu demult, zilnic, pe pâine, nu mai știi cine e dușmanul. ASTA E ȘI IDEEA. Să fii confuz, să nu mai înțelegi nimic. Scopul este să nu poți deosebi clar prieten de dușman. În timp, ajungi să nu-i privești pe comuniștii roșii ca pe un dușman, ba mai mult par chiar frecventabili. Ajungi să îi percepi ca pe o alternativă reală sau cel puțin să-i accepți. Este tot ce au nevoie ca să te termine încet, sigur și planificat fără ca tu să-ți dai seama. Te aduc în faza în care vei spune că: mai bine cu ei decât mort de foame, mai rău să nu fie, să moară evident și capra vecinului, etc. etc. Cum ai ajuns aici? Păi dacă mai ai răbdare să citești, îți spun mai jos dar in principal tot cum am spus, îți dau prosteală!

Prosteala prin subversiune ți se servește în etape și în timp îndelungat, ca o otravă care te omoară peste ani dar ți se dozează zilnic câte puțin. Fazele "operațiunii" sunt următoarele:

DEMORALIZAREA - etapa asta durează între 15 și 25 de ani. În România a început când Emil Constantinescu a ajuns președinte. Iliescu și Petre Roman nu au reușit să întoarcă țara spre comunism oricât s-au străduit. Mineriadele nu au avut succes pe termen lung, nu au reușit nici să tragă țara în război civil prin bătăile organizate împotriva ungurilor la Târgu Mureș. Nu s-a întâmplat nimic care să justifice o intervenție străină ÎN FORȚĂ și între timp am asistat la destrămarea URSS. De ce îți ia 15-25 de ani să DEMORALIZEZI o țară? Pentru că atata le-a luat să formeze cadre noi, o nouă generație gata să ascută lupta de clasă și să ne ducă din nou spre culmile marxismului. Nu e ușor să îndoctrinezi o generație nouă, cere timp și efort dar când deja ai facut-o, poți începe treaba. În timp ce se formau studenți noi la Moscova, în țară au fost plantați oameni noi, formatori de opinie în zone ca: religia, arta, presa, sindicatele, firme private, armată, poliție, justiție, economie. De ex. Voiculescu a devenit unul din cei mai bogați oameni din România, are televiziune. A fost format Sebastian Ghiță ca un prosper om de afaceri, care culmea are și televiziune. Știți de unde a "cules-o" Traian Băsescu pe Elena Udrea? Nu ?! De la "școala de vară a PSD". Fostul lider al mineriadelor, Miron Cozma, a încercat să își facă un partid. Lui nu I-a ieșit să ajungă la conducere dar șoferul lui, cel care-i căra servieta, viitorul general cu patru stele Gabriel Oprea a ajuns președinte de partid(niciodată ales), ministru, vice prim ministru.

Atacul asupra religiei s-a materializat simplu prin înlocuirea treptată a credinței creștine ortodoxe și catolice cu secte religioase ale căror origine și mod de propagare sunt neclare și nu sunt naturale. Nu au apărut peste noapte, nimeni nu s-a culcat ortodox și s-a trezit altceva dimineață. Au ridiculizat în mai multe rânduri BISERICA prin prezentarea la televizor a "pupătorilor de moaște", a celor care înconjoară în genunchi biserici etc. făcând o analogie voită între credință și aceste manifestări extreme. L-au ridiculizat pe Gigi Becali pentru credința lui inoculând ideea că dacă ești creștin ortodox practicant înseamnă că ești "prost ca Becali". Dacă ești un bun catolic, sigur ești ungur iar ăștia vor să ne ia Ardealul, deci e clar,  nu ești ok. Josnic! Dar funcționează. Scopul este și a fost să înlocuiască organizații religioase reale cu altele false, să îndepărteze simplu populația de credință.  De fapt de orice credință și orice convingere. De exemplu au fost perioade în care au subfinanțat biserica și altele în care au suprafinanțat-o, tocmai pentru a dezbina pe tema asta, dincolo de faptul că este penetrată până la cel mai înalt nivel. Credința nu este de ceva ce putem pune pe masă sau pipăi cu mâna, este acel ceva mai presus de noi toți. Au existat civilizații întregi pe pământ care au dispărut în totalitate doar în momentul în care și-au pierdut credința.

Atacul asupra educației s-a materializat prin distragerea populației de la știinte exacte. În loc de matematică, chimie, fizică, limbi străine, ți se distrage atenția către domenii de genul: cum să mănânci sănătos, mâncare BIO, cum să-ți cucerești partenerul în cinci pași, cum să te îmbraci trendy, cum slabești în zece zile etc. Manualele școlare devin tot mai superficiale sau nu există pur și simplu. Școlile de meserii s-au desființat, toată lumea vrea la facultate și să fie vânzător la magazin cu diploma de jurnalist de exemplu. Tare de tot. NOMENCLATURIȘTII noi au atâtea doctorate și masterate încât nu ai cum să concurezi cu ei pe nici un post, pur și simplu nu ai cv-ul destul de împopoțonat. Nu are sens să te zbați, nu ai cum să-i ajungi.

Dezbinarea devine politică de stat. DEZBINAREA PE ORICE: fumat, sănătate, religie, relații de familie, preferințe sportive sau culinare,sexualitate etc.

Viața socială a populației este prelucrată pas cu pas. Relaționarea între rude și prieteni se deteriorează. Să determini oamenii ca să se certe între ei pentru convingeri politice, condiție socială, apartenență la o minoritatea de orice fel, pe criterii entice este exact ceea ce sistemul are nevoie. Războiul româno-român! Cum pe ce să se războiască? PE ORICE. Copii cu părinți și bunici, soți între ei, etnii între ele, elev cu profesor, femei cu bărbați etc.. ATÂTA TIMP CÂT SE RĂZBOIESC PE CEVA ȘI NICI VIAȚA SOCIALĂ A LOR NU E OK, OAMENII SUNT PERFECT MANIPULABILI.

Televiziunile, radio, publicațiile de scandal, siteuri de care nu a auzit nimeni îți spun ce e bine și ce e rău, îți spun cum să-ți trăiești viața, cum nu ai de dat socoteală nimănui, cum ți se iau de pe cap toate responsabilitățile etc. Social media prin formatori de opinie îți spune ce bine și ce e rău, ce trebuie să faci și ce nu, dacă e ok să fumezi sau nu, cu cine e bine să votezi, cum să se îmbrace soția președintelui sau a primului ministru, își dau cu parerea despre tot și toate iar dacă nu ești de acord sau ai pur și simplu păreri personale deja te-au făcut naționalist, soroșist, orbanist etc. STANDARDIZEAZĂ MORALITATEA după bunul lor plac iar singura grijă este să-și încaseze banii lună de lună, indiferent ce trebuie să facă pentru asta.

Armata și poliția sunt terminate de indivizi promovați politic, fără nici o expertiză. Asta duce direct către deprofesionalizare și scăderea moralului. Ridiculizarea magistraților, a procurorilor, poliției, ANAF-ului făcându-le munca imposibilă prin distragerea de la activitatea productivă, compromiterea lor, duce direct la scăderea încrederii exact în cei care AR TREBUI SĂ AI BAZA CEA MAI MARE. Procesele durează o veșnicie, până te saturi și mai bine pierzi decât să te cari prin tribunale. Legile și reglementările sunt intenționat neclare iar instanțele sunt îngropate în dosare care le fac orice numai obiective nu. Toată lumea se judecă pe orice cu toată lumea și este încurajată să facă asta.

Apare ideea victimizării incapabililor și hoților din structurile de stat. Ei săracii sunt niște oameni care ar face treabă și uite ce capabili sunt dar nu-i lasă lumea de pe stradă. Ei nu au vrut să fure legal, ei au vrut să elibereze săracii deținuți din închisorile suprapopulate dar pentru care nu există absolut nici un program de reintegrare; dacă ai cazier nu te angajează nimeni deci ești nevoit să furi în continuare pentru că nu ai de ales. Te lasă să crezi că ai un cuvânt de spus, de exemplu retrag o ordonanță de urgență dar o vor introduce peste doar câteva săptămâni sub altă formă. Infractorii, țeparii, hoții cu legea-n mână sunt denumiți "oameni de afaceri". Sunt invitați pe la televiziuni,  ne dau lecții de moralitate și se plâng de condițiile din pușcării doar când ajuns acolo. Încet, încet se înlocuiesc principii morale de bază. Un infractor nu mai este infractor, devine victimă. Nu sunt respectate drepturile omului...BLA,BLA,BLA.

La toate astea se adaugă intervenția statului în relația angajat-angajator. Se măresc salarii minime obligatorii, se crează tensiune artificială între angajații de la stat și cei de la privat. Se promit și se dau măriri de salarii nesustenabile iar săracii oameni nici nu apucă să se bucure de bani pentru că deja îi papă inflația sau scumpirea utilităților. Pensionarii sunt și rămân cea mai mare masă de manevră, cea mai săracă patură socială, ținută intenționat la limita subzistenței prin urcarea și coborârea prețurilor de la utilități și medicamente, ademenită cu creșteri nesemnificative de 30-50-100 lei la pensie. Numai că pentru un pensionar 30 de lei înseamnă ZECE PÂINI, nu uitați asta.

ANTAGONIZAREA PERMANENTĂ A POPULAȚIEI  pe orice temă produce o SOCIETATE OBOSITĂ, SCÂRBITĂ, MANIPULABILĂ ȘI NEPĂSĂTOARE.............DEMORALIZATĂ!

În anul 2016 s-a încheiat faza de DEMORALIZARE. Abia acum nu mai suntem siguri de nimic, am ajuns incapabili să distingem adevărul de minciună, binele de rău, am ajuns unde trebuie: să nu știm cine e dușmanul.

DESTABILIZAREA - De data asta aria de acțiune se reduce la ECONOMIE, JUSTIȚIE ȘI MEDIA

Asta este deja perioada în care agenții acoperiți sunt pe poziții de forță în stat. Au deja acoperire media, au în mână pârghii legislative și economice. Persoanele infiltrate sunt deja la locul lor: în organizații guvernamentale, neguvernamentale, media, armata, mediul politic, sindicate, etc. Deja "luptă" pe toate planurile menținând cu lejeritate situația de război permanent în societate. Vezi OUG  din ianuarie, vezi atacul sistematic la adresa DNA, demonizarea judecătorilor și procurorilor. Vezi aici pe cei care doresc referendum de modificare a Constituției doar ca să îngrădească drepturi  motivând că protejează familia tradițională și îi vedem pe cei care luptă evident împotrivă. Vedem cum al treilea partid politic ca mărime din România se dezintegrează tocmai pe acest subiect. Vedem parade gay, antiparade gay. Vedem conflicte interetnice provocate și întreținute. Vedem cum explodează în media scandalul preoților homosexuali. Vedem cum apar campanii pentru vaccinare și contra vaccinare fară să existe o informare corectă. Este perioada în care un conflict naște alt conflict. Dacă nu există, se inventează astfel încăt să se prevină orice posibilitate de coagulare a societății. ÎN ACEST PUNCT NU MAI EXISTĂ COMPRIMIS, A FOST ELIMINAT. POȚI FI DOAR PRO SAU CONTRA.

Asta este perioada în care se aduc modificări substanțiale legislației astfel încât să asigure un control absolut asupra puterii judecătorești. Controlul asupra procesului legislativ s-a întâmplat deja în faza precedentă, unde datorită demoralizării, populația nu mai participă la vot lăsând loc liber celor care trebuie ca șă-și ducă misiunea până la capăt.

Acum se antagonizează angajații cu patronii, părinții cu profesorii, elevii cu profesorii, pensionarii cu pătura productivă. Cele mai elocvente măsuri sunt măririle salariale și ale pensiileor speciale din ultima vreme. Au fost în vigoare norme legislative dedicate, pentru o scurtă perioadă de timp, care au permis abuzuri pe domeniul pensiilor speciale. Se măresc salariile bugetarilor dar spre exemplu mărirea pe brut de 25% la profesori  aduce doar 4% creștere în mână. Modificările contribuțiilor la pensii vor duce direct la scăderea veniturilor salariaților cu 20% și implicit a puterii de cumpărare. În mediul privat pentru a avea același salariu net, angajatorul ar trebui să marească salariul brut între 20-23%. Dacă nu poate, nu contează. Se sugerează deja că angajatorul  NU VREA să mărească salariul angajatului pentru că uite, noi STATUL, mărim. Antagonizarea angajatorului și angajatului vor fi pe cea mai înaltă cotă.

Atac sistematic asupra sectoarelor care contează enorm în economie, cum este sistemul bancar. Este cel mai mare finanțator al economiei iar dacă băncile devin prudente și înăspresc condițiile de creditare ale economiei și ale populației, economia intră în colaps. La fel ca un organism fără sânge.

În aceasta perioadă se intensifică atacurile asupra justiției, asupra instituțiilor UE și împotriva SUA. Chiar drumul european al țării este contestat. Nu trebuie să dau exemple, le vedeți zilnic.

Mărirea accizei la carburanți va sărăci în continuare populația generând un val de scumpiri la toate produsele dependente de transport. Split TVA nu face altceva decât pune la dispoziția statului 19% din toți banii aflați în circulație în orice moment. Cu toate că există cote diferite de tva pe categorii de produse, totuși preponderentă este cota de 19%. Când toate acestea se vor întâmpla, cercul va fi deja închis iar semnul evident este că partidul de guvernământ anunță perioada în care dorește să organizeze referendum pe un subiect care nu există distrăgând atenția populației de la capcana financiară, economică și politică spre care se îndreaptă. Ideologia trece în politică. Biserica este discreditată în continuare prin generarea scandalurilor sexuale legate de preoți de toate rangurile. Media și biserica are rol esențial în aceste scandaluri care nu fac altceva decât să polarizeze societatea în continuare. Economia se bazează aproape exclusiv pe creșterea consumului. Oamenii sunt practic împinși să consume mai mult, să cheltuie bani pe lucruri de care nu au nevoie apelând chiar și la bani din viitor.  De obicei, ceea urmează imediat fazei de DESTABILIZARE ESTE  CRIZA.

CRIZA

Aici deja avem organizații implantate în societate care vor și cer putere.  Nu au fost alese prin vot niciodată dar cer și exercită putere. Ideologia trece în politică. Televiziunile, știți voi care, se autoproclamă "vocea poporului". Partide intrate în parlament la limita pragului electoral invocă în permanență legitimitatea. Se organizează referendumuri. Se încearcă preluarea prerogativelor prezidențiale călcând Constituția în picioare. În ultima instanță, dacă nu vor reuși, se va încerca eliminarea Președintelui prin suspendare sau alte metode.

Criza este momentul în care societatea este în colaps, nu mai poate funcționa. Măririle de salarii și pensii fără acoperire, suprataxarea mascată sau pe față, confiscarea banilor din economie cumulate cu cele enumerate mai sus vor duce la colaps. Acesta este momentul în care societatea deja neâcrezătoare, dezbinată, distrusă prin antagonizare permanentă, sătulă de scandaluri, obosită, caută o soluție.

Tot acesta este momentul când va veni un alt Ion iliescu și un nou Petre Roman , cu un alt Front al Salvării Naționale și va spune că avem nevoie de stabilitate, de control, să pedepsim dușmanii poporului, avem familii de hrănit, copii de crescut, avem nevoie de o conducere puternică. .....bla,bla,bla. Dacă este posibil vor restabili economia centralizată căt mai repede cu putință sau doar forme ale ei, însă  esența va ramâne aceeași. Acesta este momentul în care ori țara este invadată dinspre est ori grupurile locale preiau puterea absolută prin război civil sau o acțiune în forță.

NORMALIZAREA

Este ultima fază în care conducătorii autoproclamați ai societății nu mai au nevoie de revoluții și de instabilitate. Toți cei care au contribuit la destabilizare nu mai sunt necesari : lideri de sindicat, activiști LGBT, Cpf, uniuni diverse de salvare a țării, ong-uri, televiziuni sunt eliminate. Și-au îndeplinit misiunea. Nu mai sunt necesare.

SE INTRĂ ÎN ERA PĂCII ȘI STABILITĂȚII DEMOCRATICE COMUNISTE, unde am mai fost doar că în 2018 deja sistemul este mult mai modern. Tot stalinist dar mai modern.

Întâmplare face ca în acest an au avut loc cele mai ample exerciții NATO în România iar mare parte a tehnicii de luptă nu a parăsit țara. Sigur că rușii au sărit ca arși și au început exerciții militare cu efective impresionante imediat, ca răspuns. Câte întâmplări....

Ca să întorci un astfel de proces este nevoie de energie uriașă și cu cât intervii mai repede înainte de oricare fază, e mai bine. Ori îți sare cineva în ajutor, un aliat ori .......totul se termină destul de repede.

În faza de STABILIZARE nu se mai poate interveni decât militar, nu există alte soluții.  Americanii s-au pregătit deja pentru asta.

În faza de CRIZĂ se poate interveni doar cu o acțiune internă foarte determinată care să întoarcă țara de pe calea războiului civil și să prevină intervenția în forță a rușilor, vezi Praga 1968 , vezi Budapesta 1956, Ukraina este foarte recentă.

În faza de DESTABILIZARE, evenimentele pot duce la un rezultat diferit doar prin recunoașterea și eliminarea factorilor contributori. Restrângerea consumului excesiv, educarea populației, eliminarea propagandei rusești, restabilirea urgentă a separației puterilor în stat, stat de drept prin lideri responsabili, întărirea alianțelor.

Faza de DEMORALIZARE ar fi fost cel mai simplu de contracarat prin împiedicarea răspândirii propagandei rusești. Ar fi fost cel mai simplu. Din păcate, noi am depășit deja această fază, suntem cu foarte puțin înainte de criză.

Yuri Bezmonov, fost agent KGB descrie foarte clar fazele de mai sus. Vă las pe voi să decideți singuri dacă ni se aplică rețeta sau nu. Poate că nouă nu ni se aplică, țara merge în direcția bună și noi toți suntem nebuni.

Azi ne îndatorăm cu "doar" 533 euro pe secundă..........................

Aveți voi minte, nu trebuie să vă spun eu ce să credeți.

Încă am avea  timp să ne trezim cu toate că la semnalul următor va fi ora : 11:59.

Lasă un comentariu

Prin scrierea unui comentariu va dati acordul cu privire la Politica de Confidentialitate si Termenii si Conditiile paginii noastre web. Adresa ta de email NU va fi publicata pe site.

Cele mai citite