Joi 4 Iunie 2020

Autentificare

Nume utilizator *
Parola *
Ține-ma minte
Sebastian Tiberiu Pop

Articolele scrise de Sebastian Tiberiu Pop

Salut! Numele meu este Sebastian Tiberiu Pop. Sunt arădean. Pe rând, am devenit capul familiei la 18 ani, jurist, manager, tată, trainer, auditor, antreprenor, motociclist, cu o experiența de 16 ani prin multinaționale.

Nu sunt doctor, nu. De vreme ce toți doctorii scriu ,pușcăriașii scriu lucrări științifice, presa ne bombardează cu informații false ,poate e cineva curios ce ne debitează si noua mintea, ăstora care umflăm PIB-ul in fiecare zi. Vei vedea aici și ce mai scriu prietenii pentru ca să înțelegi că suntem mai mulți ca tine, cel mai puțin reprezentați dar cei cărora li se cere cel mai mult.

Motocicleta este un stil de viața. Este relaxare totală pentru mine, un mod de a-mi face prieteni reali și am să va povestesc cum vad eu lumea asta de pe două roți.

Salutare lume! La Mulți Ani! Războiul civil continuă chiar dacă vouă vi se pare că lucrurile s-au liniștit și doar faptul că un an nu v-ați pretrecut Sărbătorile în stradă nu înseamnă că ați învins. Citește până la capăt ca să înțelegi, altfel nu te apuca. Cum…

Echilibrul

01 Iulie 2018
 Veneam într-o seară cu trenul de la Sibiu.   După ce mi-am cumpărat două cărți de la automatul din sala de așteptare și după ce am băut o bere la birtul gării, ajung în final în tren după o lungă și obositoare așteptare. Experimetul "băut bere la birtul gării"…
Emisiune despre dezbaterea din Parlamentul European intitulată "Democrație și Justiție în România", din 22.03.2017, în cadrul Comisiei LIBE (Drepturi și libertăți civile, justiție și afaceri interne).

Prosteală pe pâine

04 Septembrie 2017
Nu vi s-a părut niciodată că ne trăim viața ca într-o sală de cinema, cu popcorul în brațe în timp ce pe ecran rulează filmul vieții noastre? Suntem actori și spectatori în același timp, fără posibilitatea de a putea interveni decisiv în film? Ce senzații ai când te…
Ce ar fi de făcut ca lucrurile să se schimbe în realitate. Audiență Generală la WEST TV REGIONAL in 17 februarie 2017, împreună cu Dan Artimon.