22 Sep, 2021

Autentificare

Nume utilizator *
Parola *
Ține-ma minte

3 mici cu mustar

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
3 mici cu mustar

Azi sunt fix 3 ani de când cu scandalul micilor din secuime ,de la Kaufland.
Mai țineți minte?! 3 ani de când românul verde a mai mușcat o dată gogoașa naționalistă și s-a inflamat pentru că vânzătoarea de mici nu vorbea românește.
Nu v-am mai întrebat, dar ați aflat totuși "cine a fost primul în Kaufland"?!laughing

Da, sunt alți 3 ani furați din viața noastră, a tuturor.

Scumpi au fost micii ăia pentru noi toți. De ce au fost scumpi? Păi să vedem:

PSD tocmai a trecut contribuțiile de la angajator la angajat și asta s-a tradus imediat într-un mare minus în buzunarul tuturor. Ca să ai același salariu net, angajatorul trebuia să îți mărească leafa cu 23%.
Dacă avea.
Toti corporatiștii au aflat cum e să le dispară 1000 de lei pe lună din buzunar. Adică 11-12000 de lei pe an. De atunci, cumulat 10000 de euro.
Ce ati face azi cu 8-10000 de euro dacă i-ați avea?
Tot atunci, PSD a reintrodus supraacciza la carburant, bani care au însemnat pentru o familie 100-200 lei pe lună. Toată pâinea de pe masă. TOATĂ PÂINEA! CLAR?!

Salariile profesorilor au fost mărite cu 25% dar în buzunar s-au trezit că au doar 4% bani în plus. Tu profesor te-ai revoltat, dar PSD prin Olguțza ți-a spus cam așa:
Bhăi prostule, salariile au crescut, veniturile au scăzut. Eu ți-am spus că îți măresc salariul, nu venitul. Marș bă!

Și corporatistul s-a revoltat pentru că a pierdut între 500 și 1000 lei pe lună, dar a venit PSD și prin vocea Olguțzei ți-a spus: Bhăi prostule! Nu noi suntem de vină că patronul tău capitalist NU VREA să-ți mărească salariul brut cu 23% ca să ai același net.
Jos corporațiile, băncile, jos capitalistii și toți ceilalți! Zgura mamii lor de trădători de neam și țară!

Și transportatorul s-a revoltat pentru că avea motorina cu 10-15% mai scumpă. A mers la bancă să ceară bani ca să poată plăti și motorina și oamenii. Banca a zis ,îmi pare rău, nu se poate, nu ai profit. Nu mai ai. Păi nu prea aveai de unde. Tot atunci ministrul genunche ne spunea că PSD schimbă procurorii cum dorește mușchii lor deci "no panic"! Grapini viola și atunci nestingherită limba română ,dar cică ne reprezenta la Bruxelles.

Tot atunci, PSD venea cu celebrul SPLIT TVA, care din ianuarie lui 2018 a băgat în groapă mii de firme românești.

De ani de zile jucăm în același film, de decenii. Copiii noștri au crescut, iar noi ca să supraviețuim jafului, nu avem altceva de făcut decât să muncim mai mult. Alții doar fură mai mult și nu cred că mai putem munci, cât pot ei fura.

Vorba doctorului chinez acupuncturist:
"Muncă, Muncă, Muncă !
Dacă rezultat la muncă estem stres, nervi, boală, NU MERITĂ!"
-Păi ce să facem doctore dacă nu avem de ales decât să muncim.
-"Munciți, dar schimbat la ei. Voi puteți."

Păi, SCHIMBAT LA EI!

Avem școlile praf, drumuri nu avem, ce avem sunt praf sau în lucru, pandemie avem, nici o lege necesară nu trece de Senat pentru că Psd, reforma e de 30 de ani pe hârtie, spitalele sunt praf și multe altele pentru care nu am spațiu destul aici.

Ce poate să meargă mai rău de atât???!!!

Lasă un comentariu

Prin scrierea unui comentariu va dati acordul cu privire la Politica de Confidentialitate si Termenii si Conditiile paginii noastre web. Adresa ta de email NU va fi publicata pe site.

Cele mai citite